Минулого місяця Apple оголосила про плани дозволити розробникам додатків для Mac і iOS продавати їх в якості єдиного пакета для всіх операційних систем компанії. Така практика дозволить відмовитися від покупок однієї програми або сервісу на різних платформах. В теорії, покупка буде доступною як MacOS, так і на iOS і iPadOS.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Щоб об'єднати декілька версій однієї програми для різних систем в одну покупку, розробникам необхідно присвоїти один і той же ідентифікатор пакету для всіх додатків, App Store потурбується про все інше. Досить непоганий хід від яблучної корпорації, якщо врахувати, що ще в 2018 році компанія обіцяла поступово створювати цілу екосистему, яка буде охоплювати всі гаджети компанії, стираючи межі між ними. Іншими словами, можна почати працювати на MacBook, а потім відразу ж продовжити на iPhone або будь-якому іншому пристрої від Apple.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.