Поки країни по всьому світу відправляють школи і вузи на карантин, викладачі винаходять нові способи навчати учнів віддалено. Чарльз Кумбер, який викладає в Otay Ranch Academy for the Art, у місті Чула-Віста, провів урок геометрії для 7 класу в VR-грі Half-Life: Alyx. Для тих, хто не знає - Half-Life: Alyx є відеогрою, але з деякими нюансами. По-перше, це VR-гра, для якої потрібен VR-шолом і спеціальні пульти для взаємодією з грою. По-друге, сама гра чудово опрацьована, так що варіантів її використання обмежується тільки фантазією геймерів.

На початку гри користувачеві дають можливість помалювати на склі кольоровими маркерами. Після релізу гри користувачі активно ділилися в соцмережах малюнками, але деякі з геймерів ставляться до цього досить серйозно.

Гра Half-Life: Alyx вийшла 23 березня в Steam, а от критики її хвалять, як і самі геймери. Компанія постаралася над розробкою гри.

Half-Life
Half-Life // 3dnews.ru

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.