Компанія iFixit поділилася відео розбирання нового 12,9-дюймового планшета Apple iPad Pro 2020, представленого Apple на початку цього місяця. З-за пандемії COVID-19 зйомка проводилася в будинку співробітника, а не в студії компанії. Втім, це не завадило експертам поставити свою оцінку нового планшету від яблучної корпорації.

Завдяки розбиранні з'ясувалося, що більшість внутрішніх компонентів нового ‌iPad Pro‌ збігаються з начинкою моделі 2018 року випуску, підтверджуючи той факт, що пристрій являє собою відносно невелике оновлення в порівнянні з попередником. Це означає, що переплачувати по суті немає сенсу, і між iPad Pro 2018 і 2020 моделі можна заощадити величезну кількість грошей.

Також фахівцями iFixit було відзначено використання в планшеті модульного порту USB-C, що полегшує ремонт і заміну при необхідності. Однак майже всі інші компоненти iPad Pro 2020 року зафіксовані за допомогою клею, так що розібрати і зібрати назад буде досить важко. Настійно не рекомендуємо ремонтувати планшет будинку. Експерти поставили всього лише 3 бали з 10 можливих за ремонтопридатність.

iPad Pro 2020, ifixit

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.