Питання про те, чи буде відкладено випуск смартфонів із серії iPhone 12 поступово знімається з порядку денного. Судячи з поточної ситуації, що складається в Китаї, серйозних проблем з процесом виробництва вже немає.

iPhone 12

На радість фанатам яблучної корпорації в мережу злили живі фото майбутніх iPhone 12, які покажуть публіці до вересня 2020 року. Стверджується, що фотографії були опубліковані кимось, хто був звільнений з компанії через новий спалах коронавіруса. Веб-сайт, на якому розміщена вищезгадана фотографія, згодом видалив фото. Однак, “інтернет пам'ятає всі”, так що фото благополучно повернули в мережу. Тепер можна розглянути майбутній флагман у всій красі.

iPhone 12

На фото ми бачимо. що фронтальна панель у iPhone 12 Pro практично повністю зайнята дисплеєм і рамки навколо нього дуже тонкі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.