Наголошується, що продукти Apple виготовляються з різних матеріалів, і кожен матеріал може мати особливі вимоги до чищення. Наприклад, не варто особливо терти гаджет, або ж розпорошувати чистячий засіб на сам девайс.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Ноутбуки. При чищенні зовнішньої поверхні MacBook, MacBook Pro або MacBook Air спочатку вимкніть комп'ютер і від'єднайте адаптер харчування. Цілком очевидний рада, адже спочатку варто вимкнути гаджет, щоб уникнути попадання вологи і короткого замикання. Потім використовуйте вологу м'яку безворсову тканина для очищення корпусу комп'ютера. З екраном приблизно те ж саме, от тільки обробка відбувається серветкою, змоченою водою. Антисептик не потрібен.

Комп'ютери Mac Pro, Mac mini і iMac. Спочатку вимкніть Mac і від'єднайте шнур живлення разом з іншими підключеними пристроями. Потім використовуйте вологу м'яку безворсову тканина для очищення корпусу комп'ютера. З моніторами краще бути акуратніше - протирати сам дисплей можна серветкою з водою.

Бездротова або USB-клавіатура, миша і трекпад Apple. Спочатку вимкніть пристрій. Якщо ваш пристрій використовує змінні батареї, витягніть їх. (Якщо ваш пристрій підключено до мережі, просто відключіть його від комп'ютера). Потім очистіть зовнішню поверхню пристрою безворсовою тканиною, зволоженою водою. Можна пройтися між клавішами вушної паличкою, змоченою дезинфікуючим засобом.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Чохли для смартфонів. Тут все простіше, відключати нічого не потрібно. Якщо він силіконовий - можна навіть під водою помити. Шкіряні краще все ж протирати тканиною з антисептиком, але при цьому намагатися не пошкодити шкіру.

IPad. Звертайтеся з iPad обережно, щоб зберегти його зовнішній вигляд. Варто для початку вимкнути, а вже потім протирати тканиною і антисептиком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.