Компанія Microsoft ще влітку 2015 року створила і випустила на ринок операційну систему Windows 10, яка вкрай швидко набула широку популярність по всьому світу. Втім, у цьому випадку популярність ніяк не пов'язана з надійністю. Кожне оновлення ОС приносить чергові баги і уразливості в системі безпеки. І це триває вже не перший рік, а от сама компанія з цим нічого вдіяти не може, або не хоче.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

На радість всіх тих, хто вже втомився від доступної в даний час Windows 10, незабаром все зміниться, так як вийде нова платформа для електроніки, а вона виявиться краще у всіх відносинах, що, в свою чергу, позитивно позначиться на її продуктивності.

Відомо, що компанія хоче крупно оновити ОС в найближчі місяці. Це торкнеться як інтерфейсу, так і технічних аспектів ОС.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.