Google прибрала зі свого фірмового онлайн-магазину смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL, які вийшли на ринок у жовтні 2018 року. У повідомленні Android Police представник Google підтвердив, що життєвий цикл цих моделей підійшов до кінця. Втім, це не дивно, адже компанія вже готує до виходу Google Pixel 5, які покажуть публіці в жовтні 2020 року. У нових версіях Android навіть згадки про нових смартфонах з'явилися.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Третє покоління флагманських смартфонів Pixel 3 і Pixel 3 XL вийшло в жовтні 2018 року. Звичайно, продавалися вони набагато дешевше Pixel 4, які на сьогоднішній день є актуальними. Як правило, до повного виснаження складських запасів ви все ще можете при бажанні знайти Pixel 3 і Pixel 3 XL в різних сторонніх магазинах, а ціна буде явно нижче ринкової. Втім, смартфон все ще має круту камеру і досить потужний процесор.

Ймовірно, в найближчому майбутньому аналогічна доля спіткає і молодші моделі минулого покоління Pixel 3a і Pixel 3a XL, враховуючи, що ось-ось має вийти нова модель Pixel 4a. Само собою, нинішні флагмани Pixel 4 і Pixel 4 XL, вийшли в кінці минулого року, теж нікуди не поділися. До справжнього моменту було вже кілька розпродажів Pixel 4 і Pixel 4 XL зі знижками до $300.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.