Компанія Bethesda Softworks і студія ZeniMax Online представили новий трейлер доповнення Greymoor для The Elder Scrolls Online, яке вийде 18 травня на ПК і 2 червня на Xbox One і PlayStation 4. Творці також оголосили два тижні безкоштовного доступу в гру, але після закінчення часу за нього все ж доведеться заплатити. Втім, навіть безкоштовний період вважається небаченою щедрістю для таких компаній. Гра досить популярна, але ось у звичайні дні в неї пограти можна тільки з платною підпискою.

Акція розпочнеться 1 квітня в 17:00 за київським часом і завершиться 13 квітня. Щоправда, гравці в Steam зможуть безкоштовно пограти тільки до 6 квітня, а власникам Xbox One потрібно підписка Xbox Live Gold.

Під час безкоштовних двох тижнів в The Elder Scrolls Online геймерам дадуть випробувати чотири базових класу, 23 локації і головний сюжет. В принципі, за такий проміжок часу можна пройти більшу частину сюжету, і це допоможе зрозуміти, чи варто платити за гру далі і продовжувати грати.

The Elder Scrolls Online

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.