Те, про що так довго мріяли всі користувачі Android нарешті збулося - Apple випускає додаток для своїх годин під Android, після чого ними можна буде користуватися в Android-смартфонах, починаючи з версії 8.0 Oreo. Правда, є один нюанс - за таку послуга доведеться платити кожен місяць за 5 доларів. Втім, операція досить вигідна - за рік користування годин доведеться заплатити всього лише 60 доларів. Для справжніх фанатів Apple такі гроші не перешкода, лише б користуватися продукцією яблучної корпорації.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Додаток Apple Watch почне з'являтися в Google Play в п'ятницю, 3 квітня. Першими його отримають жителі США, Японії, Великобританії, Німеччині і ще десятка країн. Для користувачів зі Східної Європи воно буде доступна трохи пізніше. Цікаво, що крім стандартної підписки Apple запропонує ще варіант студентської ($1.99 в місяць, але потрібно буде сфотографувати в додатку свій студентський квиток і дію підписки припиняється після дати закінчення дії квитка) та річної передплати ($49.99 в рік, платіж буде зніматися раз у рік). Досить непогана ідея, до того ж, Apple від це йде тільки в плюс. Якщо раніше розумними годинами можна було користуватися тільки разом з iPhone, тепер і на Android може подружитися з деякими гаджетами.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.