Apple Watch Series 5 стали серйозним оновленням розумних годинників Apple, але все одно “вау” від їх презентації було не таке, як після презентації Series 4. Втім, компанія вже розробляє нову версію Apple Watch 6, а сама компанія зробить акцент на функції, пов'язані зі здоров'ям. Користувачі зможуть дізнатися про свій організм набагато більше.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Apple Watch Series 6, швидше за все, будуть схожі на Apple Watch Series 5. Згідно з останніми витоками, в дизайні Apple Watch Series 6 немає серйозних змін, годинники збережуть форм-фактор, який був представлений для Series 4. Можливо, зміниться матеріал корпусу, але не значно. Правда, раніше Apple запатентувала новий корпус для годинника з пластику, щоб здешевити виробництво.

Очікується, що однією з основних особливостей Apple Watch цього року стане визначення рівня кисню в крові. Код, знайдений в iOS 14 виданням 9to5Mac, свідчить про те, що Apple Watch 6 отримають цю функцію. Досить крута функція, особливо для тих, кому цей показник життєво необхідний.

Можливо, годинники покажуть публіці у вересні, разом з новими iPhone 12.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.