WhatsApp працює досить повільно, додаючи нові функції порівняно з Telegram, але, краще пізно, ніж ніколи. Додаток для обміну повідомленнями, який використовується мільйонами по всьому світу, отримає досить корисні функції у відповідності з подробицями, знайденими в останній бета-версії.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Одна з функцій, які з'являться в WhatsApp, - “Минаючі повідомлення”.

Повідомлення з терміном дії будуть доступні як групових, так і в особистих чатах. Користувачі зможуть встановлювати повідомлення для видалення через 1 день, 1 тиждень, 1 місяць. Очевидно, в попередніх версіях була опція на 1 годину і раніше, але тепер вона була видалена.

Ще одна особливість, виявлена в Minecraft Beta v2.20.110, - підтримка входу в систему з декількох пристроїв. Ви знаєте, що не можна активувати WhatsApp на двох пристроях, і це має скоро змінитися.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Завдяки новій функції користувачі зможуть одночасно входити в один обліковий запис WhatsApp на кількох пристроях. Наприклад, на комп'ютері, або відразу на двох смартфонах. Досить зручне нововведення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.