Компанія Microsoft випустила позачергове оновлення для операційної системи Windows 10. Необов'язковий для установки апдейт виправляє неприємну проблему з підключенням до інтернету. Звичайно, далеко не кожного така проблема торкнулася, але судячи по кількості скарг на різних форумах, проблему складно назвати локальною.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

днями Microsoft визнала наявність проблеми з інтернетом в недавньому сукупне оновлення Windows 10. Найчастіше підключення збоїть на комп'ютерах, які використовують проксі з ручною або автоматичною настройкою, особливо для VPN сервісів.

Проблема виникає в Microsoft Office, Outlook, Office 365, Internet Explorer і деяких версіях Edge. Втім, інші програми теж працюють не ідеально. Компанії довелося терміново вирішити цю проблему. Будемо сподіватися, що оновлення не викличе нові проблеми з роботою ОС, так як практично всі користувачі мережі на карантині, а значить, користуються комп'ютерами або ноутбуками.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.