У світі триває боротьба з пандемією коронавіруса COVID-19, який забрав життя більше 40 тисяч осіб. Варто відзначити, що навіть автомобільні компанії намагаються допомогти всьому світу, поставляючи різні маски або навіть допомагаючи з виробництвом апарати ШВЛ.

Маски від Lamborghini, autocenter

Приєднався до боротьби з вірусом і виробник елітних автомобілів Lamborghini. Компанія запустила на потужностях свого заводу в Сант-Агата-Болоньєзе (Італія) виробництво хірургічних масок і захисних особових щитків. Контроль виробництва буде здійснювати відділення медико-хірургічних наук. Всі вироби призначені для місцевих клінік, в яких знаходяться хворі на коронавірус. За якість точно переживати не варто - компанія завжди славилася легендарним рівнем якості, і це стосується не тільки автомобілів.

Маски від Lamborghini, autocenter

У день компанія планує випускати близько 1000 масок. Наголошується, що ці маски будуть шити ті працівники, які раніше відповідали за пошиття елементів декору для салону люкосвых авто під брендом Lamborghini.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.