На просторах інтернету досить часто можна зустріти ролики, де змагаються у швидкості автомобілі, електромобілі, мотоцикли та інші представники цієї галузі. Однак, в мережу злили відео, в якому електрокар від Tesla змагається зі скакуном.

Щоб довго не думати, як електромобіль поведе себе в настільки неординарною компанії і в таких умовах, йому влаштували показову гонку. Здавалося б, потенціал Model S у 800 л. с. не може зрівнятися з можливостями коні, але фінал гонки виявився вельми несподіваним. До того ж, на траві у скакуна явну перевагу, але підсумки змагання були невідомі аж до самого фінішу.

Після помаху картатим прапором Tesla Model S буквально за лічені секунди подолала потрібну відстань, чого не скажеш про коні, а потім пішла на 180 градусний розворот. Ось тут пілот електрокара і зіткнувся з неприємним сюрпризом. Він не зміг вчасно змінити курс, тим самим давши фору своєму конкурентові, який був натренований для гри в поло і дуже легко змінював напрямок.

Перемогу скакуна зняли на відео, а от для Tesla ця затія виявилася повним провалом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.