напередодні анонса нового покоління, експерти розповіли, чи варто купувати модернізовану PS4 в 2020 році. Не секрет, що компанія до кінця 2020 року представить публіці PS5, яка буде у всіх сенсах краще і швидше.

PlayStation, фото GettyImages
PlayStation, фото GettyImages

Розробники Sony встановили поліпшену технічну начинку в пристрій. Для тих, хто не цікавився різницею між PS4 і PS4 Pro - це оновлена модель PS4 з відмінним приростом у підсумковій продуктивності. Чи варто її купувати в 2020 році? Так, консоль коштує своїх грошей. Ви зможете насолоджуватися якісними ААА-блокбастерами. До того ж, після виходу PS5 всі ці ігри можна продовжити грати на PS5, зберігши дані проходження.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Незабаром вийде ще кілька найбільш очікуваних весняних новинок - Predator: Hunting Grounds, Nioh 2 і Resident Evil 3 Кам. Навіть у звичайному 1080р дозвіл на виході виходить якісна картинка. Швидкість завантаження зменшилася в кілька разів, а кадрова частота — зросла. Відмінний спосіб пережити карантин веселіше.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.