Розробник програми з поминутными прогнозами погоди Dark Sky став частиною Apple. Схоже, яблучна корпорація залишилася незадоволеною точністю власних прогнозів з приводу погоди.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

На сайті Dark Sky вже перейменована в Dark Sky by Apple. Сторінка компанії видалена з Google Play, в App Store в якості розробника вказана Apple.

Чим унікальна ця програма? По-перше, воно давало досить точні прогнози щохвилини, так що з вибором одягу помилитися не вийде. По-друге сервіс використовував штучний інтелект, що мінімізувати шанс помилки при прогнозуванні, спираючись на попередні ситуації.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

До 2015 року Dark Sky, за її відомостями, давала 8 млн прогнозів на день. За даними на 31 березня, у Android-додатки було понад 1 млн завантажень. Умови угоди не розголошуються, зазначає CNN. Можливо, компанія впровадить цей сервіс в iOS замість свого прогнозу, але нам залишається лише чекати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.