Видеоприложение Zoom, яке стало надзвичайно популярним з-за вимушеного карантину, поступово перетворюється з необхідного інструменту в киберкошмар. Не секрет, що цей сервіс опинився в центрі великого скандалу.

Сервіс Zoom для відеодзвінків

Як з'ясував портал Bleeping Computer, всередині сервісу виявлена уразливість, що дозволяє зловмисникові викрадати дані для входу в Windows, включаючи пароль. Звичайно, така інформація шифрується, але розшифровка - це питання часу, так що мільйони користувачів знаходяться в зоні ризику, а хакери вже активно намагаються зламувати пристрої користувачів, причому без їх відома.

Експерт додав, що останнім часом у Zoom було виявлено безліч недоліків, що відносяться не тільки до Windows, але і до інших платформ, таких як OSX. Деякі з них показують, що Zoom використовують ненадійні методи для встановлення самого додатка, порушуючи рекомендації постачальників операційних систем. У той же час, хакери активно користуються цією діркою в захисті. Настійно не рекомендуємо користуватися цим додатком, поки є вразливість.

Сервіс Zoom для відеодзвінків

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.