Автопілот сьогодні нам нав'язують як єдиний елемент автопрому майбутнього, який нас врятує. Другий єдиний елемент — електромобілі. Не секрет, що автомобілі Tesla можуть пересуватися самостійно, так що власники електрокарів продовжують експериментувати, знаходячи цієї нової функції все нові ідеї.

Самоізоляція і небажання зайвий раз спілкуватися з іншими людьми наштовхнуло на думки задіяти автопілот Tesla Model S у повсякденних турботах. Звичайно ж, мова йде про покупку їжі не виходячи з авто, і цей сервіс широко популярний в більшості ресторани швидкої їжі. Блогер зняв реакції співробітників таких мереж на відео, коли до вікна видачі їжі під'їжджав автомобіль без водія в салоні.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Це призвело до того, що персонал закладів, оговтавшись від авто без водія, просто не міг дотягнутися до машини, щоб “передати” замовлення.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Call of Duty: Modern Warfare роздають абсолютно безкоштовно всім бажаючим. Правда, тільки мультиплеер, і тільки обмежений час. Втім, для геймерів це шанс зрозуміти, чи варто купувати гру, або ж відмовитися. Такий собі тест-драйв популярної гри, яка є лідером на ринку ігор в 2020 році.

Як повідомляв Знай.иа виробник захисних чохлів для iPhone назвав головний недолік майбутнього смартфона iPhone 9. Серед іншого він зазначив порівняно невеликий екран, а корпус буде мало чим відрізнятися від iPhone 6, так що величезного екрану очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені розгадали загадку комети з “червоним хвостом”. Виявляється, над Японією з'явилося рідкісне північне сяйво червоного кольору, що здивувало не тільки жителів Японії, але і самих вчених.