Магазин Brooklyn Auto Sales у Нью-Йорку виставив на продаж рідкісний BMW M6 1987 року випуску. Цей автомобіль в кузові E24 – один з небагатьох M6, які поставлялися баварцями в США і Канаду. Звичайно, “беха” в такому кузові залишається межею мріянь багатьох автолюбителів, і тепер у них з'явилася можливість придбати цю модель, та ще й у відмінному стані.

BMW M6 1987, Brooklyn Auto Sales

Для продажу “бумерові” повернули первісний колір – Royal Blue, а також відновили салон. Тепер авто буде радувати нового власника білим інтер'єром з прошитими М-смугами.

Для колекціонерів є і погана новина – за своє життя це купе проїхало 188 000 кілометрів. Досить великий пробіг, але магазин заявляє, що авто їздить просто відмінно, так що пробіг не стане перешкодою.

BMW M6 1987, Brooklyn Auto Sales

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Таку характеристику 30-річному купе забезпечує бензиновий мотор об'ємом 3,5 літра. Він відправляє міць 256 кінських сил на задні колеса за допомогою п'ятиступінчастою механічною трансмісії. Непогана начинка для авто, якому вже більше 30 років.

Новинку продають за 35 000 доларів, але торг все ж доречний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Call of Duty: Modern Warfare роздають абсолютно безкоштовно всім бажаючим. Правда, тільки мультиплеер, і тільки обмежений час. Втім, для геймерів це шанс зрозуміти, чи варто купувати гру, або ж відмовитися. Такий собі тест-драйв популярної гри, яка є лідером на ринку ігор в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа виробник захисних чохлів для iPhone назвав головний недолік майбутнього смартфона iPhone 9. Серед іншого він зазначив порівняно невеликий екран, а корпус буде мало чим відрізнятися від iPhone 6, так що величезного екрану очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені розгадали загадку комети з “червоним хвостом”. Виявляється, над Японією з'явилося рідкісне північне сяйво червоного кольору, що здивувало не тільки жителів Японії, але і самих вчених.