За правилами, для допуску автомобіля до участі в гонках NASCAR тираж моделі повинен становити не менше 500 одиниць. Ford Mustang Boss 429 1969 року вийшов накладом у 1358 одиниць, з них 499 од. зібрали в 1969 році. Виставлений на продаж масл-кар один з них. Варто відзначити, що він простояв 39 років, а його пробіг дорівнює 21 тисячі, що тільки доповнює його рідкість і унікальність. Правда, від цього безпосередньо залежить ціна, так що дешево купити такого монстра точно не вийде.

Ford Mustang Boss 429, autocenter

Збирали Mustang Boss 429 на заводі компанії Kar Kraft в Мічигані. Масл-кар укомплектований восьмициліндровим мотором потужністю 380 л. с. і 4-ступінчастою механічною коробкою передач. Такої потужності більш ніж достатньо, щоб залишити позаду як свої суперників, так і любителів “поганяти” по дорогах загального користування.

Ford Mustang Boss 429, autocenter

В 2008 році один з масл-карів Mustang Boss 429 продали за $375 тисяч, у 2013-му ще один автомобіль був проданий за 417 тисяч, а в 2016-му за відновлений автомобіль покупець виклав півмільйона доларів. За цей примірник власник планує виручити як мінімум 166.3 тисяч доларів, що цілком приємна ціна, для такого легендарного авто. Звичайно ж, покупець навряд чи буде його використовувати як повсякденний автомобіль.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Call of Duty: Modern Warfare роздають абсолютно безкоштовно всім бажаючим. Правда, тільки мультиплеер, і тільки обмежений час. Втім, для геймерів це шанс зрозуміти, чи варто купувати гру, або ж відмовитися. Такий собі тест-драйв популярної гри, яка є лідером на ринку ігор в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа виробник захисних чохлів для iPhone назвав головний недолік майбутнього смартфона iPhone 9. Серед іншого він зазначив порівняно невеликий екран, а корпус буде мало чим відрізнятися від iPhone 6, так що величезного екрану очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені розгадали загадку комети з “червоним хвостом”. Виявляється, над Японією з'явилося рідкісне північне сяйво червоного кольору, що здивувало не тільки жителів Японії, але і самих вчених.