На цьому тижні аналітична компанія Counterpoint Research опублікувала дані, отримані в ході дослідження ринку стриминговых музичних сервісів. Крім іншого, із звіту випливає, що конкуренція між Apple Music і Spotify продовжує загострюватися. Втім, не дивно, адже Apple Music встановлено на всіх сучасних iPhone, так і бібліотека музики досить велика, щоб користувачі були задоволені. Втім, Spotify випереджає сервіс від яблучної корпорації.

Музичні сервіси, Counterpoint Research

Дивно, але YouTube Music, який пропонує користувачам велику бібліотеку всього лише за 3 долари помітно відстає від основних конкурентів і лідерів. Звичайно, сервіс досить новий, але його популярність росте дуже повільно.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

На думку аналітиків, зростання популярності Apple Music сприяють дії розробників, спрямовані на розвиток програми, завдяки чому користувачам стає більш комфортно взаємодіяти з ним. Зазначимо, що сервіси користуються особливою популярністю під час карантину як на території України, так і в усьому світі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Call of Duty: Modern Warfare роздають абсолютно безкоштовно всім бажаючим. Правда, тільки мультиплеер, і тільки обмежений час. Втім, для геймерів це шанс зрозуміти, чи варто купувати гру, або ж відмовитися. Такий собі тест-драйв популярної гри, яка є лідером на ринку ігор в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа виробник захисних чохлів для iPhone назвав головний недолік майбутнього смартфона iPhone 9. Серед іншого він зазначив порівняно невеликий екран, а корпус буде мало чим відрізнятися від iPhone 6, так що величезного екрану очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені розгадали загадку комети з “червоним хвостом”. Виявляється, над Японією з'явилося рідкісне північне сяйво червоного кольору, що здивувало не тільки жителів Японії, але і самих вчених.