Незалежна лабораторія DxOMark, яка на основі наукового підходу оцінює якість камер в мобільних телефонах, привласнила найвищий бал камері нового китайського смартфона Huawei P40 Pro. Тепер складено оновлений топ камерофонів, і у цього списку є новий лідер.

Huawei P40 Pro, DXOmark

Експерти відзначили, що даний телефон зайняв перше місце з великим відривом". Тоді як раніше оцінка "чемпіона" відрізнялася від інших лідерів на один-два пункти. Втім, експерт також зазначили, що смартфон за всіма показниками встановлює рекорд, у гаджета просто немає слабких точок. Втім, смартфон і варто належне, так що заощадити на ньому не вийде. Натомість ви вийде камерофон з кращою камерою в світі, так що за якість фото переживати не варто.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.