У Великобританії в останні дні в містах Ліверпуль і Бірмінгем були підпалені стільникові вишки. Розслідування все ще тривають, щоб визначити походження, але ці інциденти відбуваються з-за фейкових новин. Теорії змови, що зв'язують 5G з коронавірусом, насправді широко поширені у всьому світі. На додаток до цих пожеж спостерігалися інші конкретні наслідки, і інженерам, які працюють над проектами 5G, погрожували. Зіткнувшись з цією вибухонебезпечною ситуацією, Олівер Дауден, міністр культури Великобританії, оголосив, що буде спілкуватися з Facebook, Twitter і YouTube, намагаючись видалити контент, пов'язаний з цією теорією змови.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

YouTube початку видаляти фейкові відео. Відео, встановлюють прямий зв'язок між 5G і коронавірусом, будуть безпосередньо видалені на платформі. Сайт планує піти далі, YouTube планує обмежити їх рекомендації, демонетизировать їх і видалити з результатів пошуку.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

З початку пандемії в соціальних мережах стало більше помилкових новин, змушуючи їх реагувати. Деякі публікації тепер систематично видаляються. Facebook, Instagram і Twitter вже виступили з ініціативою по боротьбі з цієї вводить в оману інформацією.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.