Тім Кук, генеральний директор Apple Inc, поділився коротким відео на популярній соціальній медіа-платформі Twitter. У твіттері старший виконавчий директор представляє оновлену інформацію про свій поточний відповіді на кризу. Гігант з Купертіно має спеціально розроблені маски країнам, які борються з коронавірусом, і ситуація на даний момент критична.

За словами Кука, Apple поставила понад 20 мільйонів масок для особи через різні ланцюжки поставок по всьому світу. Кук додав, що компанія працює з урядами різних країн, щоб зробити пожертвування в місцях з гострою необхідністю.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

відео В Тім показує захист для особи, розроблену компанією. Він побудований в основному з синтетики на основі пластику і виглядає так, щоб відповідати розмірам особи. Мабуть, компанія вже відправила свою першу партію в лікарню Kaiser в долині Санта-Клара, США, минулого тижня, лікарі оцінили старання яблучної компанії, а маски “працюють відмінно”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.