Нову підвіску з адаптивним демпфіруванням для своїх електрокарів Tesla розробила в минулому році. Її отримали ліфтбек Tesla Model S і кросовер Model X. Тепер же інженери компанії розробляють нову функцію для “швидкого старту авто”. Працює це так: знижуються зазори між авто і полотном, гарантуючи зчеплення і вміння підйомної сили.

Tesla

Це дозволить електрокару здійснити постріл з місця, як це роблять автомобілі з ДВЗ при використанні Launch control. Втім, авто Tesla і без цього славилися відмінною динамікою розгону. з 0 до 100 можна розігнатися за 3 секунди, що вражає навіть зараз.

Нову версію режиму швидкого старту вже тестує група власників електрокарів Tesla. За їх відгуками, при необхідності, будуть внесені корективи в роботу системи. Коли відбудеться впровадження цієї системи - невідомо. Але раз вже вона тестується, то і вихід не за горами.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.