На сайті інтернет-магазину JD.com з'явилася офіційна сторінка нового смартфона від Apple, який продавець чомусь називає iPhone 9. Схоже, таким чином продавець хоче привернути до себе увагу, адже продажі нових смартфонів від Apple не за горами. Раніше інсайдери повідомляли, що вихід iPhone SE 2 відбудеться 15 квітня.

iPhone 9

Поки що це лише сторінка-заглушка, але на ній пристрій згадується як iPhone 9, а не iPhone SE (2020), як очікувалося.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Сторінка заповнювача не посилається на якісь специфікації (за винятком відсутності 5G і використання роз'єм Lightning), а також не вказує дату запуску. Це, однак, служить підтвердженням того, що телефон дійсно скоро з'явиться. Нагадаємо, що смартфон з моменту продажу в базовій версії буде продаватися за ціною 399 доларів, а ось корпус у нього буде похід на корпус від iPhone 6, так що екран залишиться таким же.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.