Компанія Nvidia оголосила про вступ у некомерційну організацію COVID-19 High Performance Computing Consortium, основним напрямком діяльності якої є удосконалення способів діагностики і лікування коронавирусной інфекції COVID-19. Звичайно ж, при моделюванні результату подій і прогнозом у всьому світі від коронавіруса далеко не кожен комп'ютер здатний прораховувати

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

У рамках свого членства Nvidia відкриє доступ до 30 власним суперкомпьютерам загальної обчислювальної потужністю 400 петафлопс. У теорії, це допоможе знайти правильний вихід з ситуації, рятуючи при цьому якомога більше життів, а також покращуючи економіку усього світу, адже кризи не уникнути, і це стосується не тільки України.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

В середині минулого місяця Nvidia виступила на підтримку проекту розподілених обчислень Folding@home і виділила частину потужностей в його користь. Люди по всьому світу підтримали ідею боротьби з коронавірусом, завдяки чому до кінця березня потужність мережі Folding@home перевищила 1 Эфлопс, а кілька днів тому 1,5 Эфлопс. Експерти відзначають, що обчислювальна потужність при прогнозуванні вірусу така ж, як і висадка на Місяць, що для звичайних комп'ютерів просто неможливе завдання.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.