У травні 2019 року студія Motion Twin і видавництво Playdigious випустили знаменитий рогалик Dead Cells на iOS. Тепер же прийшла черга пристроїв на Android. В магазині Google Play гра буде доступна 3 червня. Нагадаємо, що гра досить популярна, геймери її оцінили за піксельну графіка, динамічний геймплей і різноманітність, якого більш ніж достатньо. До того ж, проект популярний навіть серед снід раннери, які змагаються один з одним на швидкість.

Нова мобільна версія Dead Cells буде забезпечена всіма функціями спрощення ігри, які доступні на iOS. Це підтримка зовнішніх контролерів, перепризначення клавіш і можливість включити автобой. Звичайно, це не дасть такого ж задоволення від гри, якщо порівнювати з ПК, але вбити час можна.

Dead Cells

Тим часом власники пристроїв на iOS можуть вперше купити версію Dead Cells зі знижкою 30%.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.