Стриминговая платформа Twitch оновила політику щодо наготи, відвертого одягу і матеріалів сексуального характеру. Про це компанія оголосила в блозі на офіційному сайті. Враховуючи, що деякі стримери заманюють свою аудиторію відвертим вбранням, такі правила цілком доречні. До того ж, це сервіс для ігрових трансляцій, а аудиторія в ньому має величезну вікову категорію користувачів мережі.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

За словами представників майданчики, Twitch переходить “від політики, заснованої на описі підходящої одягу, до політики, заснованої на описі того, які ділянки тіла повинні бути прикриті, за винятком певних ситуацій”. Правила вступили в силу з моменту публікації. До 1 травня власники каналів повинні видалити не відповідні їм старі матеріали. Звичайно, це викличе ряд негативної критики з боку стримерів і користувачів, але такі заходи необхідні, щоб не порушувати закон.

Під ці правила також підпадають аватари доповненої реальності, які переводять реальне руху в цифрові, а також косплей та інші костюми. Для окремих категорій стримов і ситуацій платформа опублікувала додаткові уточнення. До них відносяться годування груддю, трансляції з пляжів і фестивалів, боді-арт та інші випадки. Однак, на цьому винятки закінчуються.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.