Half-Life: Alyx отримала в цілому позитивні відгуки про ігровому процесі і, зокрема пересування гравця у віртуальному просторі. Частково відточена механіка стала результатом бага, з яким команда Valve зіткнулася на ранніх стадіях розробки. Зазначимо, що VR-ігри не користуються величезною популярністю, так як для них необхідно купувати дороге обладнання.

Розробники Half-Life: Alyx записали невеликий ролик, в якому розповіли про розробку пересування гравця. Першою проблемою, з якою зіткнулася команда Valve, стало позначення мітки телепорту. Наприклад, з-за індивідуальностей геймерів, зростання у кожного користувачів різний, а от гра це огляду. Приміром, деякі користувачі могли врізатися головою у віртуальний стелю, що точно зіпсувало б геймплей.

Розробники вирішили купу питань, щоб гра виявилася гідною продовження. І правда, гру високо оцінили як геймери, так і критики, і середній бал на момент виходу був в районі 90/100.

Half-Life: Alyx, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.