Gearbox спільно з вченими з The Microsetta Initiative, Massively Multiplayer Online Science і університету Макгілла створили міні-гру Borderlands Science. Вона вбудована в Borderlands 3 у вигляді аркадного автомата і буде допомагати у наукових дослідженнях. Дивно, але подібна гра зможе допомогти вченим. Гра - це алгоритм, що в принципі, підходить під опис симуляції.

Міні-гру Borderlands Science представила нейробіолог Маїму Бялик (Емі Фарра Фаулер з “Теорії великого вибуху”). У трейлері нового режиму вона коротко розповіла, як геймери можуть допомогти науковому співтовариству, граючи в Borderlands 3.

По суті, в гру додали віруси, але з деякими відсутніми деталями, які гравцям доведеться додавати, або ж навпаки, усувати.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Користувачам потрібно буде просто складати однакові блоки в ряд і отримувати внутрішньоігрові нагороди. Підсумкові дані будуть перебувати у відкритому доступі, і ними зможуть скористатися вчені зі всього світу. У теорії, це дозволить знизити навантаження на комп'ютери для моделювання різних процесів, використовуючи комп'ютери геймерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.