Ударний безпілотник SkyGuardian випробували в загальному повітряному просторі. Тестування проводилося над Південною Каліфорнією в інтересах НАСА, пишет Flightglobal. За заявами, випробування пройшли успішно, а ця бойова одиниця з'явиться на озброєнні США.

MQ-9B SkyGuardian, ga-asi.com

SkyGuardian здатний знаходитися в повітрі до 35 годин, але поки що літає досить повільно - крейсерська швидкість безпілотника на висоті 7,5 тис. м становить 388 км/год. Для порівняння, стандартна швидкість літака Boeing 747 — 870 км/год. Втім, доопрацювання точно будуть, адже такий безпілотник досить легко знешкодити на такій швидкості.

Безпілотник також обладнаний системою проти обледеніння і системою попередження зіткнень у повітрі, а також поліпшеною інфрачервоною камерою. Скільки таких безпілотників і коли вони з'являться на озброєнні США - не повідомляється.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.