Згідно поінформованим джерелам, розробники Facebook готуються внести зміни в інтерфейс додатка мобільного соціальній мережі для пристроїв Android. Оновлений інтерфейс зробить процес взаємодії з додатком однією рукою більш зручним.

Інтерфейс Facebook, gizchina

За останні кілька років дизайн мобільного додатка Facebook для Android неодноразово змінювався. Однак розробники на цьому не зупиняються, продовжуючи трансформувати інтерфейс. Так що елементи управління програми будуть більш впорядкованими та зручними для користувача. На початку цього року розробники почали тестувати нову стрічку новин з вкладками. Таким чином, користувачі можуть швидко отримати доступ до найбільш актуальних і найбільш помітним публікацій. Тепер стало відомо, що розробники почали поширювати оновлений інтерфейс. Тепер користувачі знайдуть вкладки (раніше перебували у верхній частині) в нижній області.

опублікованих На зображеннях видно, що шість вкладок, раніше розташованих вгорі, були переміщені вниз. Новий користувальницький інтерфейс доступний в додатку Facebook 264.0.0.44.111 і пізніших версіях. Після установки оновлення програма запропонує користувачам ознайомитися з змінами, пояснивши зміни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.