В новому флагманському смартфоні P40 виявлена функція запису аудіо.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Звичайно ж, мова йде про технології wireless sound transmission (бездротова передача звуку). Але це не просто відправка музики або іншого аудіо в Bluetooth-навушники, як зазвичай. Смартфони сімейства Huawei P40 можна буде використовувати як окремий мікрофон, а слухати через бездротову гарнітуру. Досить зручна річ, особливо, якщо потрібно записати розмову з ким-то на диктофон.До того ж, враховуючи, що смартфон отримав саму наворочену камеру в світі, того ж варто очікувати і від мікрофона з динаміками - якість буде на висоті.

Таким чином гаджет легко перетворюється в радіоняню або самий простий засіб шпигунства за колегами в сусідній кімнаті. За версією виробника функція була додана того, щоб батьки могли контролювати своїх дітей, а також для гідів або вчителів. В останньому випадку смартфон можна підключити до гарнітури, а до бездротової колонці, що тільки додає варіантів використання у смартфона.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.