Не всі знають, що мікроавтобуси Volkswagen Сaravelle на базі моделі третьої генерації T3 випускалися і в особливо комфортабельному виконанні Сarat. Правда, виробництво таких авто було на конвеєрі всього 2 роки. Однак, випущений в 1989 році такий екземпляр був знайдений в Німеччині, а на одометрі всього 5000 км. Грубо кажучи, на цьому автомобілі не їздили. У всякому разі, його зовнішній вигляд говорить про це.

Volkswagen Caravelle Сarat

Щоправда, власник зазначає, що такий маленький пробіг обумовлений тим, що в 2018 році двигун був замінений на новий, точно такої ж – 2,1-літровий інжекторний, потужністю 111 к. с. до Речі, на кузові немає іржі, так як автомобіль перефарбовували, що дозволило йому зберегтися практично в ідеальному стані.

Volkswagen Caravelle Сarat

Що ж стосується інтер'єру, то тут все рідне. Чудо, але в салоні знайшлося місце для відкидного столика, і навіть крісел. І ось такий просто колекційний екземпляр сьогодні виставлений на продаж за 34 900 євро.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.