Студія GSC Game World починає потроху посилювати свою рекламну кампанію українського шутера S. T. A. L. K. E. R. 2. Тому опублікувала першу частину коміксу, який отримав назву S. T. A. L. K. E. R. Lost Soul. Правда, комікс ніяк не пов'язаний з основним сюжетів всесвіту, але кожен фанат Сталкера точно прочитає це творіння, так як в ньому збережено сеттінг світу, так що особливої різниці між грою, книгами та фільмами не відчувається.

Обкладинка коміксу S. T. A. L. K. E. R.

Автором коміксу значиться Олексій Новицький, на обкладинці у нього псевдонім Bloody Smile. Він самостійно намалював і придумав комікс. Поки доступна перша частина – "Марафон".

Обкладинка коміксу S. T. A. L. K. E. R.

Студії GSC Game World настільки вразили зусилля одного фаната, що коміксом поділилися в офіційному акаунті серії "Сталкер", щоб більше людей могло з ним познайомитися. Розробників дуже радує, коли талановиті люди висловлюють свою творчість через серію "Сталкер". Правда, про другої частини гри все ще мало інформації. За заявами компанії, гра вийде восени 2020 року, так що нам залишається лише чекати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.