Samsung випустила свій перший складаний смартфон - Galaxy Fold в минулому році, і цей смартфон домігся миттєвого успіху, незважаючи на свою величезну ціну. Технічний гігант вже готується запустити наступника, який буде відомий як Galaxy Fold 2.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Інсайдери повідомляють, що Fold 2 буде поставлятися в двох варіантах. У минулому році Galaxy Fold мав тільки 512 ГБ пам'яті, але в цьому році Samsung, як повідомляється, випустить другу версію з 256 ГБ пам'яті.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

У звіті, представленому Sammobile, стверджується, що Fold 2 з 256 ГБ пам'яті має номер моделі SM-F916, в той час як більш дорогий варіант 512 ГБ має номер моделі SM-F91x. Менший простір для зберігання дозволить Samsung знизити ціну на Galaxy Fold. Нагадаємо, що перша версія продавалася зі старту за 1980 доларів. Можливо, компанії вдасться знизити ціну до умовних 1500, але про це ми дізнаємося вже під час анонсу.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.