Не секрет, що екологічно чисту упаковку Samsung Eco-Package для ТБ можна легко перетворювати на меблі та аксесуари для дому. За неї південнокорейський виробник ще отримав нагороду CES 2020 Innovation Awards. Тепер компанія хоче піти ще далі, і запустила міжнародний конкурс на найкраще застосування цієї самої коробки.

Конкурс від Samsung

до Речі, приз за перемогу чималий - $20 тис., а кращі проекти будуть використані при розробці упаковки інтер'єрних ТВ Samsung.

У творчому конкурсі можуть взяти участь усі бажаючі віком від 18 років. За умовами конкурсу, необхідно спроектувати меблі або аксесуари для дому з картонної упаковки від побутової техніки, використовуючи підручні засоби, без застосування спеціального обладнання. Завдання не з простих, але і нагорода теж гідна.

Конкурс від Samsung

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Підійде картонна упаковка від будь-якої техніки, це не обов'язково повинна бути упаковка телевізора Samsung. За умовами, які беруть участь повинні прикріпити хоча б одну фотографію, і детально описати конструкцію і процес створення, щоб кожен бажаючий зміг це повторити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.