Як відомо, чимало українців, коли планують зайнятися якимось "темними" справами в мережі, вмикають у власному браузері режим "Інкогніто", який нібито і має приховати та унеможливити історію пошуку. Щоправда, усе, що ви робили, у так званому "гостьовому" режимі, нікуди не зникає та залишається.

Так, режим "Інкогніто" в сучасних браузерах існує для того, щоб приховати запити користувача і історію відвіданих сайтів від інших користувачів цього ж пристрою. По суті, його можна було б назвати "гостьовим" режимом, тому що ніякої особливої ​​приватності він не забезпечує.

Режим інкогніто
Режим інкогніто

Однак, цей режим не зробить вас невидимкою і не зашифрує дані, і не захистить від вірусів. Адже історію, яку він нібито має приховувати, насправді він зберігає, але за межами браузера - наприклад у вашого інтернет-провайдера або роботодавця, якщо використовується робочий комп'ютер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що вихід головного конкурента електро пікапа від Tesla знову перенесли. Компанія Rivian хотіла скласти конкуренцію Tesla CyberTruck, але тепер вихід їх версії електрокара переноситься на 2021 рік.

Як повідомляв Знай.uа компанія SEAT займеться виробництвом апаратів ШВЛ для критично хворих. Правда, поки що апарати відправляють в клініки Італії. За заявами виробника, компанія хоче виробляти до 300 одиниць ШВЛ.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google безкоштовно роздає підписку на 2 місяці на свій ігровий сервіс. Google Stadia досить недавно з'явився на ринку, і тепер пошуковик хоче залучити нових користувачів безкоштовною підпискою.