Флагманські смартфони Samsung на базі чіпів Exynos часто відрізняються менш стабільною продуктивністю в порівнянні з тими ж пристроями на чіпах Qualcomm. Це помітили користувачі Galaxy S20 Ultra, які почали скаржитися на різні проблеми, які з'явилися в роботі найдорожчого флагмана лінійки Galaxy S20. Схоже, чіп власного виробництва у Samsung не здатен перевершити своїх конкурентів, і це помітили не тільки експерти, але і звичайні користувачі гаджетів компанії.

Користувач Twitter з ніком Pegasaie зазначив серйозні проблеми з фокусуванням основної камери на Galaxy S20 Ultra. Примітно, що з такими помилками стикаються самі просунуті пристрої компанії, стоять 1400 доларів. Як виявилося, проблема не тільки в смартфоні, а і в чіпсеті гаджета, так що інші смартфони з такою ж начинкою стикаються з такою ж проблемою. І це при тому, що смартфон явно дорожче своїх конкурентів, таких як iPhone 11 Pro Max, який не має проблем з фокусуванням.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.