Фітнес-трекер стають все більш наворочені і функціональними. Не секрет, що на ринку трекерів лідирує Xiaomi з лінійкою Mi Band. У свій час ці браслетіпоразили користувачів своєю ціною і широким функціоналом, так що зупинятися на досягнутому компанія точно не планує.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 поки не вийшов, але вже відомо, що він буде оснащений 1,2-дюймовим сенсорним OLED-екраном з загартованого скла Corning Gorilla Glass, з Дозволу 360 на 180 пікселів. Тепер браслет зможе визначати не тільки пульс, а і кількість кисню в крові - чудово підійде для спортсменів.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

акумулятор буде включена функція швидкої зарядки, а також коректор USB. Сильні сторони нового фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 5. У нього буде вбудований чіп NFC, який дасть змогу оплачувати проїзд у громадському транспорті, покупки у різних магазинах, і так далі. Втім, про ціну поки говорити рано, але, судячи з цінами на Xiaomi Mi Band 4 на старті продажів, він буде коштувати в районі 1000 грн. Вихід запланований на початок літа 2020 року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.