Компанія Google хоче впровадити в сервіс YouTube функцію голів для відео. Не кожен хоче подивитися відео, яке триває кілька десятків хвилин. Тут система глав може бути цікавою, щоб перейти безпосередньо до тієї частини, яка нас цікавить. YouTube зараз тестує таку систему.

Нова функцій YouTube, gizchina

Google пояснює, що глави з'являються в нижній частині відеопрогравача і використовують тимчасові мітки.

Повідомляється, що в даний час тест проводиться з декількома користувачами веб-версії YouTube, а також додатки Android. Користувачі були обрані випадковим чином.

За останні кілька місяців Google провела безліч тестів інтерфейсу в програмі YouTube для Android. Серед них варто відзначити переміщення коментарів вгору, так що рекомендовані відео опиняться трохи нижче.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Тепер користувачам необхідно прокручувати сторінку вниз, щоб отримати доступ до рекомендованих відео в новій версії програми.

Нова функцій YouTube, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова представити довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5. За заявами інсайдерів, браслет отримає підтримку NFC, а також потужний захист від ударів Gorilla Glass 5, що точно порадує покупців. За новинку попросять в районі 1000 гривень, а от вихід запланований на початок літа.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung завершила дизайн майбутнього смартфон Galaxy Fold 2. Звичайно, він буде складним, і з телефону перетворюватися на повноцінний планшет. Що стосується змін, компанія збільшила екран, але зменшила розміри самого корпусу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple повідомила про зниження прибутку на продажах своїх ноутбуків. Звичайно ж, причиною стала пандемія, так що незабаром компанія повернеться до своїх звичайних показниками, коли людство переможе вірус.