Момент аварії зафіксувала камера Tesla Model 3. Пікап, проскользивший через декілька смуг, зупинився перед рухався на автопілоті електрокаром. Втім, водій Tesla не зміг уникнути аварії. За словами водія, він не став чекати реакції автопілота, так що натиснув на гальма сам. Однак, за його словами, він не впевнений, хто вирішив загальмувати першим - він, або автопілот.

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Винуватець ДТП втік з місця події. Власник електрокара сподівається, що завдяки відеозапису з бортовою відеокамери, його вдасться знайти і притягнути до відповідальності. Свою Model 3 він вже полагодив, так що з авто і водієм все в порядку на сьогоднішній день.

Всі електрокари Tesla оснащені системою TeslaCam. Камери, які виконують функцію видеорегистрататора, перебувають на лобовому склі, кормі і на задніх крилах. Система записує все, що відбувається з декількох точок. Не пішов від їхньої уваги та номерний знак некерованого пікапа, так що горе-водієві доведеться відповісти перед законом.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова представити довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5. За заявами інсайдерів, браслет отримає підтримку NFC, а також потужний захист від ударів Gorilla Glass 5, що точно порадує покупців. За новинку попросять в районі 1000 гривень, а от вихід запланований на початок літа.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung завершила дизайн майбутнього смартфон Galaxy Fold 2. Звичайно, він буде складним, і з телефону перетворюватися на повноцінний планшет. Що стосується змін, компанія збільшила екран, але зменшила розміри самого корпусу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple повідомила про зниження прибутку на продажах своїх ноутбуків. Звичайно ж, причиною стала пандемія, так що незабаром компанія повернеться до своїх звичайних показниками, коли людство переможе вірус.