Ubisoft запустила роздачу Assassin's Creed II для всіх користувачів Uplay. Гру можна отримати на сайті або клієнта онлайн-сервісу з 14 по 17 квітня безкоштовно. Нагадаємо, що ця серія добре запам'яталася фанатам гри, так як вона стала свого роду культовою у всесвіті найманих вбивць.

Забрати Assassin's Creed II можна цим посиланням - всім бажаючим доведеться зареєструватися в сервісі Uplay або увійти у вже створений обліковий запис. Акція триватиме до 17 квітня і завершиться в 16:00 за київським часом.

Нагадаємо, що гра з'явилася на пк аж у 2010 році, а критики добре оцінили проект. Середня оцінка на Metacritic становить 91/100, що досить хороший результат, щоб не сумніватися в якості гри.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова представити довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5. За заявами інсайдерів, браслет отримає підтримку NFC, а також потужний захист від ударів Gorilla Glass 5, що точно порадує покупців. За новинку попросять в районі 1000 гривень, а от вихід запланований на початок літа.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung завершила дизайн майбутнього смартфон Galaxy Fold 2. Звичайно, він буде складним, і з телефону перетворюватися на повноцінний планшет. Що стосується змін, компанія збільшила екран, але зменшила розміри самого корпусу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple повідомила про зниження прибутку на продажах своїх ноутбуків. Звичайно ж, причиною стала пандемія, так що незабаром компанія повернеться до своїх звичайних показниками, коли людство переможе вірус.