15 квітня компанія Apple представила друге покоління iPhone SE c 4,7-дюймовим екраном.

iPhone SE другого покоління оснастили ширококутною камерою з роздільною здатністю 12 МП, фокусною відстанню 28 мм і діафрагмою f/1.8. Її назвали найкращою однокамерною системою, коли-небудь встановленою в iPhone, вона підтримує всі функції, які є на флагманських моделях – "книжковий" режим, просунутий Smart HDR, 4К відео і не тільки.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Смартфон отримав процесор A13 Bionic, що дозволяє використовувати можливості машинного навчання – наприклад, знімати портрети з ефектом "боке", використовуючи тільки одну лінзу.

В iPhone SE 2 встановили датчик відбитків пальців Touch ID, але вже другого покоління. Новий сенсор працює до двох разів швидше, ніж в оригінальній моделі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зовнішній вигляд смартфон успадкував від iPhone 8. Єдина зміна полягає тільки в логотипі на задній кришці – його змістили в центр по аналогії з останніми iPhone 11. Смартфон захищено від пилу і вологи за стандартом IP67.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Крім того, пристрій підтримує бездротову зарядку стандарту Qi і швидку дротову зарядку на потужності до 18 ватт. В Apple обіцяють до 50% заряду за 30 хвилин, але для цього доведеться придбати окремий адаптер, який не входить у комплект.

На iPhone SE 2 Retina HD-дисплей з роздільною здатністю 1334×750 пікселів від iPhone 8. Він підтримує функції TrueTone і може підлаштовувати температуру екрану під оточення, а також оснащений вібровіддачею Haptic Touch.

Смартфон продаватимуть у білому, чорному і Product (RED)-кольорах. В Україні версії з 64, 128 або 256 ГБ вбудованої пам'яті можна придбати за 400 доларів. Оформити попереднє замовлення можна буде з 23 квітня, а старт продажів призначено на 24 квітня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Google і Apple почнуть стежити за користувачами заради боротьби з вірусом.

Як повідомляв портал Знай.uа, складено список найкращих смартфонів 2020 року.

Також портал Знай.uа писав, що Apple Watch допоможуть запобігти панічні атаки.