Миття рук - один з максимально звичайних нюансів нашого життя, який з початком епідемії коронавіруса COVID-19 став дуже важливим для кожного. Втім, мільйони людей просто забувають про це, піддаючи ризику себе і оточуючих людей. Втім, тепер всі годинники, що працюють на Wear OS будуть нагадувати міть руки.

Миття рук, WearOS

Якщо точніше, то свіже оновлення містить цілий додаток для цієї мети, який називається Hand Wash Timer. Після запуску програма буде нагадувати про необхідність водної процедури кожні 3:00. Цього більш ніж достатньо, щоб нагадати мільйонам людей про важливість миття рук, особливо в період пандемії.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Більш того, таймер можна запустити безпосередньо перед миттям - тоді запуститься 40-секундний зворотний звіт. І хоча рекомендації лікарів полягають у тому, щоб мити руки не менше 20 секунд, 40 секунд все ж краще. Оновлення з'явиться на сучасних розумних годинах найближчим часом.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.