У мережі Internet з'явилися зображення, які, вірогідно є кресленнями майбутнього iPhone 12. З них можна зробити висновок, що попередня неофіційна інформація є вірною, і нова модель матиме найбільший екран в історії IPhone.

Про це повідомляє влогер Філіп Корой на своєму YouTube каналі EverythingApplePro та своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

iPhone 12 Pro Max отримає плаский дизайн, дещо подібний до iPhone 5S - закруглені грані замінили на прямі кути. Екран вдалося збільшити до 6,7 дюйма, при цьому вдалося зменшити характерний "чубок". Товщина девайсу менша, ніж у попередньої моделі - 7,39 міліметра.

Також відомо, що новий пристрій отримає 3D-датчик LiDAR, як і останній iPad.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, iPhone наступного покоління буде оснащений більш потужним процесором, OLED-дисплеями і підтримкою зв'язку 5G. Правда, 5G на території України навряд чи буде працювати в 2020 році, так що переплачувати за цю функцію просто не має сенсу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше iPhone 12 з'явився на живих знімках, зміни в дизайні на обличчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", хакери виявили в iOS 14 дизайн нового iPhone 12, фото.

Також "Знай.ua" писав, що iPhone 12 без "чубчика" вперше засвітився на "живих" фото.