Кілька тижнів тому китайський виробничий гігант Xiaomi оголосив, що припинив розробку MIUI 11. Це викликало припущення, що бета-версія MIUI 12 вже скоро стане доступною.

MIUI 12, gizchina

Втім, у мережі навіть є програма, яка дозволяє перевірити на сумісність свій смартфон з новою версією ОС, так що всі в очікуванні виходу новинки, а у Xiaomi немає часу на виробництво, так як за підтримки MIUI 11 компанія вже вела розробку наступної версії.

Згідно з недавнім звітом, Xiaomi запланувала подія, пов'язана з новою прошивкою. Наскільки стає зрозуміло, вже через 10 днів відкриють реєстрацію. Можливо, відбудеться відкритий бета-тест, так що офіційного виходу ОС варто очікувати вже в травні цього року, коли тестери дадуть фідбек компанії, а помилки будуть виправлені.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.