На офіційному YouTube-каналі Apple Support з'явився видеогайд про те, як користуватися новою клавіатурою для планшета iPad. Вона називається Magic Keyboard і Вперше отримала сенсорну панель тачпад. Ще на момент презентації планшета і аксесуарів для нього у користувачів з'явилася купа питань, а купувати дорогу клавіатуру щоб тільки розібратися з її управлінням просто немає сенсу.

У ролику Apple розповідається про користування трекпадом в рамках операційної системи iPadOS 13.4. Користувачі можуть придбати девайс тільки зараз, причому планшет вийшов набагато раніше в продаж.

до Речі, сам трекпад також підтримує купу жестів, а клавіатура не особливо відрізняється від звичайних комп'ютерних.

iPad, gettyimages
iPad, gettyimages

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.