Infinity Ward випускає оновлення для Call of Duty: Warzone і Call of Duty: Modern Warfare, в якому розглядаються проблеми, пов'язані з шахраями.

У минулому місяці розробник оголосив, що більше 50 000 читерів були забанені у безкоштовній грі Battle Royale, і планує додати додаткові заходи для вирішення цієї проблеми в подальшому.

Тепер Infinity Ward опублікував у Твіттері оновлення про те, що буде представлено нове лобі, яке об'єднає підозрюваних шахраїв з іншими підозрюваними шахраями. Так, це вірно. Оновлена система пошуку збігів тепер буде зіставляти потенційних читерів разом. Це, безумовно, один із способів дати їм відчути смак їх власного шахрайства.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Оновлення також поліпшить функції звітності для тих, хто хоче повідомляти про будь-яких шахраїв, з якими вони стикаються під час матчів. Гравці в Warzone і Modern Warfare тепер отримують підтвердження в грі, коли гравець, про якого вони повідомили, був забанений. Також вводяться додаткові спеціальні оновлення безпеки, а також додані функції, що дозволяють повідомляти про гравців в режимах Killcam і Spectate.

Хоча для оновлення дата не вказана, всі ці функції будуть запущені, починаючи з цього тижня, так що ви можете очікувати побачити ці зміни найближчим часом.

Activision опублікувала свою політику безпеки і правозастосування незабаром після запуску Warzone, в якій детально описуються заходи, прийняті проти тих, хто підозрюється в шахрайстві у грі.